Un teren de sport cu suprafață modulară de ultimă generație a fost realizat de către Les Connaisseurs la Școala Gimnazială Regele Ferdinand din Sibiu. Au fost de asemenea furnizate și instalate dotări sportive pentru handbal și baschet.

Modelul de suprafață modulară de ultimă generație instalat în curtea liceului sibian este un produs revoluționar, lansat pe piața recent, care oferă un confort și o protecție sporită pentru practicanții sportului.

Acest tip de suprafață modulară este considerată cea mai sigură suprafață de joc pentru terenuri în aer liber minimizând riscurile de zgâriere si furnizând un grad înalt de protecție la impact.

O caracteristică importantă a suprafețelor sintetice modulare de acest tip o constituie sistemele patentate de toleranță laterală și de transfer dinamic al forței, care reduc la minimum riscul unor accidentări grave, protejând pe timp îndelungat articulațiile sportivilor în cazul mișcărilor laterale (schimbări de direcție) și vertical (sărituri).

Suprafața este realizată din materiale rezistente la intemperiile vremii (raze UV, diferențe de temperature, precipitații), având un cost de mentenanță apropiat de zero și o durată de viață îndelungată (peste 15 ani fără lucrări majore de întreținere, cu excepția intervențiilor factorului uman – vandalism). 

Acesta este un alt teren de sport cu suprafață modulară realizat de către compania Les Connaisseurs, care are o experiență de aproape un deceniu în domeniul lucrărilor de infrastructură sportivă.

Vezi aici alte exemple de terenuri de sport realizate de către Les Connaisseurs.

Fii la curent cu noutățile Les Connaisseurs!

Te așteptăm cu un like pe pagina noastră de Facebook.

Solicită o ofertă pentru un proiect asemănător.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *