Les Connaisseurs s-a infiintat in anul 2016, pe de o parte din pasiunea pentru sport a catorva prieteni care au ales sa lucreze impreuna, iar pe de alta parte din dorinta de a pune in valoare experientele individuale ale fiecaruia care ne-au transformat în specialiști în infrastructură sportivă. Dupa cum sugereaza si numele (Les Connaisseurs = Cunoscatorii – fr), dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri cunostintele acumulate, dublate de valorile in care credem si dupa care ne conducem: seriozitate, corectitudine, solvabilitate, integritate, responsabilitate, încredere.

Din experiența noastră considerăm că drumul de la idee la realizare este lung și nu este întotdeauna ușor în cazul unui proiect de infrastructură sportivă. Sunt unele lucruri pe care le vei putea face singur și, în general, îi încurajăm pe clienții noștri să le facă, pentru altele vei avea nevoie de ajutorul nostru.

De ce noi?

Ne-am dori sa ne alegi pe noi. In primul rand, pentru ca in majoritatea cazurilor, dificultatile tale au fost candva si ale noastre, probleme cu care ne-am mai confruntat. Am demonstrat că suntem specialiști în infrastructură sportivă și de aceea si stim cum sa te ajutam. In al doilea rand, pentru ca ne plac provocarile si nu ne ferim sa “punem osul la treaba”.

Te putem consilia inca de la inceput, din etapa in care faci calcule, iar viziunea ta asupra proiectului abia se contureaza pe hartie. Iti putem furniza si monta si dotarile sportive la care te-ai gandit si suprafetele de joc.

Ne pricepem la:

gazon sintetic – 20 mm / 40 mm / 50 mm

cauciuc tip tartan – pulverizat / turnat

suprafete modulare – autodrenante / compacte

sisteme de parchet – substructură continuă / substructură discontinuă

Proiectul tau ar putea fi un mic teren de sport in aer liber, cu cativa metri patrati de gazon sintetic si o poarta de minifotbal, ori un colt de curte unde iti doresti un sistem de baschet si poate o suprafata de joc unde sa te bucuri de orele libere impreuna cu familia si prietenii. Sau, de ce nu, o sala polivalenta, un stadion sau o pista de atletism.

Te asteptam sa ne povestesti despre proiectul tau!

PS: Les Connaisseurs administrează baza sportivă Poli Arena, acolo unde poți vedea un teren de gazon sintetic 50 mm precum și două terenuri cu suprafață modulară autodrenantă! Te așteptăm în vizită pentru a vedea calitatea produselor pe care le implementăm.