Sala Sporturilor din Mediaș beneficiază începând din anul 2020 de un sistem de parchet furnizat și instalat de către Les Connaisseurs.

Acest sistem de parchet furnizat și instalat de către compania noastră la Mediaș este unul din lemn masiv de arțar, de tip flotant, cu substructură discontinuă.

created by dji camera
created by dji camera

Elasticitatea acestui tip de sistem de parchet sportiv conferă o siguranță sporită pentru practicanții sportului și le protejează încheieturile, reducând numărul de accidentări sau apariția unor alte probleme medicale.

Marcajele realizate permit desfășurarea meciurilor de handbal, baschet sau volei, terenurile fiind realizate la dimensiuni oficiale. Astfel, Sala Sporturilor din Mediaș poate găzdui competiții oficiale, naționale și internaționale, la toate cele trei sporturi menționate.

“Am profitat de această pauză competițională în care activitatea a fost întreruptă și am efectuat unele lucrări la Sala Sporturilor, lucrări care din punctul nostru de vedere sunt extrem de utile pentru ca sportivii să își desfășoare activitatea așa cum își doresc. Mulțumesc pe această cale Societății Romgaz, ca a asigurat o parte din fondurile alocate pentru acest proiect”

Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș pentru Nova TV.

“Din fericire am reușit să schimbăm parchetul vechi, care a suferit mult, și noi am suferit din cauza lui în timpul jocurilor pentru că era destul de deteriorat în mare parte. Noua suprafață este la standarde europene, se pot disputa și competiții internaționale și sperăm să ajungem și noi în această situație”

Mihai Popa, antrenorul echipei de baschet CSM Mediaș, pentru Nova TV.

Proiectul de reabilitare a sălii de sport a fost realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Mediaș și al companiei Romgaz.

Vezi aici alte exemple de terenuri de sport realizate de către Les Connaisseurs.

Fii la curent cu noutățile Les Connaisseurs!

Te așteptăm cu un like pe pagina noastră de Facebook.

Solicită o ofertă pentru un proiect asemănător.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *